Startpagina / Waarom kiezen voor Teamtel?

Teamtel wil de telecommarkt radicaal verbeteren voor KMO's. Met een uitstekende service, kwaliteit en prijs zorgen we dag in dag uit voor tevreden klanten. Hoe doen we dat precies? Ontdek hieronder onze grootste troeven.

Premium support: Hulp ter plaatse en op afstand

Eerst en vooral bieden wij premium support: zowel ter plaatse als op afstand.

Hulp op afstand gebeurt door middel van Screenconnect. Heb je hulp nodig met je telefonie? Je contacteert ons via email op support@teamtel.be of telefonisch op het nummer 02 669 16 50. Dan starten we een sessie en volg je de instructies van je support medewerker op. Zo kan die je scherm even overnemen en je probleem van op afstand oplossen.

Het grote voordeel voor jouw? Je hoeft je niet te verplaatsen of moet niet wachten tot er iemand tot bij jouw komt. Je problemen zijn binnen de kortste keren opgelost.

Optimale dienstverlening

We hebben de juiste mensen in dienst om je te helpen. Daarnaast maken we gebruik van een ticketingsysteem op maat van KMO’s. Zendesk biedt onze medewerkers een uitgebreide ondersteuning op vlak van ticketing, documentatie, on-site interventies, rapporten, statistieken en zoveel meer.

Dat alles maakt dat onze medewerkers al hun werkkracht in uw projecten kunnen steken zonder daarbij tijd en energie te verliezen in een rompslomp van paperassen. Op die manier volgen je projecten ‘on the spot’ op en word je altijd op korte termijn geholpen.

De combinatie tussen de juiste medewerkers en het ticketingsysteem garanderen je een optimale dienstverlening.

Kleinschalig en persoonlijk

Omdat we geen groot bedrijf zijn, kent je jouw technieker persoonlijk. Je wordt vrijwel altijd door dezelfde persoon geholpen. Je technieker kent je bedrijf en de voorgeschiedenis van je netwerk. Dat maakt dat hij jouw projecten zonder veel tijdverlies inschat en dat eventuele problemen snel van de baan zijn.

Kortom, omdat je zeker bent van onze hulp op afstand, onze optimale dienstverlening en onze kleinschaligheid bieden wij je dat tikkeltje meer. Zo ben je altijd zeker van de best mogelijke oplossing op uw maat.

Contacteer ons