Startpagina / VoIP + CRM integratie
VoIP en CRM integratie

 

Integreer je huidig CRM-systeem met de Teamtel VoIP-oplossing en werk efficiënter, slimmer en sneller.

Een slimme organisatie kan niet zonder een CRM-systeem en een goed telefoniesysteem. Beide zorgen voor een hogere productiviteit, betere klantenopvolging en een hogere klantentevredenheid.  

In de praktijk werkt het CRM-systeem vaak apart van het telefoniesysteem en dat is een gemist kans. Een gemiste kans om een stuk efficiënter te werken en communiceren met klanten.

Communiceer slimmer met je klanten en prospecten

📞 Werk locatie onafhankelijk

Contacteer en beheer je klanten waar je ook bent. Werk vanop kantoor, thuis of op hotel. Je kan steeds oproepen ontvangen en uitgaand bellen, en zo steeds in contact blijven met je klanten, collega's, prospecten en leveranciers.

📞 Bel tot 60% goedkoper

Met onze VoIP-oplossing bel je tot 60% goedkoper dan traditionele telefonie. Je hoeft ook niet te investeren in een dure telefooncentrale of toestellen. Je hebt alleen nog je PC, laptop, tablet of smartphone nodig om zakelijk te kunnen bellen.

📞 Werk efficiënter

Krijg je een oproep van een bestaande contactpersoon? Dan opent je CRM spontaan een detailpagina waar je notities over het gesprek kunt toevoegen. Onbekende nummers registreert onze VoIP-koppeling meteen, zodat je de klantgegevens gemakkelijk toevoegt. Bel je zelf een nieuw nummer? Dan creëert je CRM automatisch een nieuw contact.

📞 Mis geen oproep van je belangrijkste klant

Oproep gemist? Jij vergeet nooit meer om je contact terug te bellen. Want Teamtel plaatst automatisch een callback in je agenda. Is er een voicemailbericht? Dan beluister je het vanuit je mailbox.

SalesForce VoIP integratie

Teamtel ondersteund verschillende CRM-systemen

SalesForce

TeamLeader

Exact Online

Microsoft Dynamics & Outlook

Zendesk

Office 365

Vind u uw CRM-systeem niet in deze lijst terug? Dan kan Teamtel een integratie verwezelijken via API. 

Demo-sessie

Contacteer ons vandaag voor een demo-sessie bij jouw op kantoor. Dan bespreken we samen de VoIP integratie met jouw CRM pakket.