Startpagina / Vast-mobiele telecomoplossing

Vast en mobiele integratie

Integreert je mobiele telefonie in je totale telefonieoplossing.

Wees optimaal en professioneel bereikbaar zoals het hoort anno 2019: met de Fixed Mobile Unification van Teamtel. 

Het resultaat? Je kiest waar en wanneer je bereikbaar bent op je vast zakelijk nummer.

Optimale vrijheid & bereikbaarheid

📞 Mis geen belangrijke oproep

Iedere oproep komt zowel binnen op je vast als mobiel toestel. Je bent dus altijd bereikbaar op één professioneel nummer. Waar je ook bent! Er is ook maar één voicemail voor vast en mobiel. Zo beheer je achtergelaten berichten eenvoudiger en kan je een stuk efficiënter werken.

📞 Compatibel op iedere smartphone 

De Teamtel app werkt op iedere smartphone, zowel Andriod als iOS. Je hoeft dus geen investeringen te doen in nieuwe toestellen. Iedereen kan zijn vertrouwde gsm blijven gebruiken.

📞 Eenvoudig en voordelig

Met Teamtel verbindt je jouw mobiele telefoons met je cloud telefooncentrale. Eenvoudig en voordelig, want hierdoor zijn ook alle functionaliteiten van je vaste telefonie beschikbaar op alle smartphones.

📞 Professionele uitstraling

Of een medewerker met zijn mobiel toestel of met zijn vast toestel belt, steeds zal het zakelijke nummer van je onderneming verschijnen bij de klant. Dit geeft een professionele uitstraling en maakt het overzichtelijk voor de klant.

📞Optimale werk / privé balans

Doordat alleen nog je vast zakelijk nummer verschijnt bij oproepen, kan je je mobiele telefoonnummer houden voor privé doeleinde. Hierdoor is het veel eenvoudiger werk en privé te scheiden. Als een klant je na de openingsuren belt krijgt die een vriendelijke boodschap te horen met de openingsuren. 

Demo-sessie

Contacteer ons vandaag en we komen graag langs bij jou op kantoor om de voordelen van vaste en mobiele integratie voor jouw bedrijf toe te lichten.