Startpagina / Telefooncentrale in de cloud

Telefooncentrale in de cloud | Teamtel


"
Telefonie, het communicatietool van ondernemingen"


Wat is een telefooncentrale in de cloud?
Een telefooncentrale is een installatie waarmee het mogelijk is telefoontoestellen zo te verbinden dat een gesprek mogelijk wordt. 

Een telefooncentrale in de cloud, ook wel hosted telefooncentrale genoemd, is niet fysiek aanwezig op je bedrijfslocatie. De virtuele telefooncentrale staat in een beveiligd datacenter. 

Wat zijn de voordelen van een telefooncentrale in de cloud?
Doordat de telefooncentrale een software is hoef je niet meer te investeren in een dure fysieke telefooncentrale. Daarbij geniet je van allerlei functionaliteiten, stel je alles zelf makkelijk in en is je telefooncentrale steeds up-to-date.

    

Beheer

Het beheer van je telefooncentrale in de cloud is een stuk eenvoudiger dan bij een telefooncentrale op locatie. 

Met 'Plug & Play' ondersteuning dien je enkel je telefoontoestel op ethernet aan te sluiten. Wij zorgen voor de provisionering van toestellen dat bij Teamtel aangekocht zijn. Geen handige Harry? Wij komen je aangekochte toestellen gebruiksklaar installeren.

Dankzij de handige client geniet je van maximale flexibiliteit. Voicemails instellen, doorschakelen, automatische doorschakelingen, je beheert het allemaal eenvoudig zelf! Je bent steeds zelf in controle over je telefooncentrale. Belgroepen aanmaken, digitale receptionist, wachtrijen,... zijn enkele van de professionele inbegrepen functionaliteiten.

Kosten

Met Teamtel's telefooncentrale in de cloud bespaar je onmiddelijk heel wat kosten.

De hardware kosten dat je voor een fysieke telefooncentrale betaalt lopen al snel tot in de duizenden euro's op.

Stop met hoge facturen te betalen voor de onderhoudskosten. Met onze telefooncentrale in de cloud zit het onderhoud inbegrepen in de lage maandelijkse prijs.

Dankzij VoIP (Voice over IP) heb je geen aparte telefoonlijnen meer nodig. Je belt immers over het internet. Vaarwel dure ISDN lijnen.

Mobiliteit

 Met onze telefooncentrale in de cloud bel je van overal ter wereld waar je geconnecteerd bent met het internet. Dagje van thuis uit werken? No problemo! Je belt met je professioneel nummer via desktop, laptop, tablet of smartphone. Je behoudt dezelfde instellingen  van de telefooncentrale én je account. Toch iets wijzigen wanneer je onderweg bent? 1, 2, 'klik' en de instellingen zijn aangepast.

Productiviteit

 Doordat een telefooncentrale in de cloud naar eigen wensen kan worden aangepast, is het altijd duidelijk welke werknemer er bereikt wordt. Collega’s zijn minder tijd kwijt met het beantwoorden van de telefoon, het zoeken van de juiste collega en vervolgens het doorverbinden naar verschillende nummers.
Ook dankzij de handig ingebouwde beschikbaarheid van collega's, webconferentie, bel & klik en chat functionaliteit ben je écht productief aan het werk.

Beveiliging

Je spraak en datagegevens zijn nog beter beveiligd. Je gegevens zitten namenlijk opgeslagen in super beveiligde datacenters. Wat als het datacenter plat ligt? Je belt gewoon verder dankzij onze 3 datacenters vespreid over 2 landen.

Functionaliteiten

Met de hosted telefooncentrale zijn de functionaliteiten die voordien alleen beschikbaar (lees: betaalbaar) waren voor grote bedrijven nu ook beschikbaar voor de kmo. Van call recording tot applicatie integratie. Bij Teamtel geniet je van alle functionaliteiten aan een lage maandelijkse prijs!


Wat zijn de functionaliteiten van een hosted telefooncentrale?
Een hosted telefooncentrale heeft heel wat professionele functionaliteiten tegen een betaalbare prijs. Teamtel is partner van software developer 3CX, de marktleider in telefonie en unified communications software. Enkele functionaliteiten van de telefooncentrale:

-Flexibel schakelen
-Keuzemenu
-Meldingen
-Belgroepen
-Wachtrij
-Wachtmuziek
-Openingstijden
-Voicemail naar e-mail
-Fax naar e-mail
-Gespreksopname
-Filters
-Bedrijfs- en persoonlijk telefoonboek
-Rapportage
-Telefonisch vergaderen
-Webmeeting
-Beschikbaarheid
-Chat
-Klik en Bel
-Smartphone app

Weten wat onze telefooncentrale in de cloud kost?
Ga naar prijs of klik hier voor contact met ons op te nemen.