Startpagina / Our Story

 

 

Teamtel is een jong en dynamische telecom partner voor Belgische bedrijven. Met meer dan 15 jaar ervaring helpen wij bedrijven tussen 5 en 5000 medewerkers met slimme bereikbaarheid oplossingen zoals VoIP en cloud telefonie.

Optimaal bereikbaar

Als challenger op de Belgische telecommarkt zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid voor KMO’s en de grootzakelijke markt. Je onderneming belt via de cloud en je bent steeds en overal bereikbaar hoe en wanneer jij het wil.

Bel eenvoudig met je telefoon, PC, tablet of smartphone. Zorg voor een naadloze samenwerking tussen collega’s met ons unified communications platform en geïntegreerde video en webmeeting tools.

Gelukkige klanten

Meer dan 750 bedrijven vertrouwen dagelijks hun telefonie toe aan Teamtel. We beheren meer dan 400.000 oproepen per maand via ons VoIP netwerk en halen een klantentevredenheid score van 8.9!

 

Contacteer Teamtel

Zit je nog met vragen? Wil je graag overstappen naar een VoIP telefooncentrale in de cloud? Contacteer ons vrijblijvend en we helpen je graag verder met jouw persoonlijke situatie.

Contacteer ons