Startpagina / Krachtige en gebruiksvriendelijke softphone

Softphone - Bellen via de computer

 Anno 2018 heb je geen vaste telefoon meer nodig om te kunnen communiceren met klanten of leveranciers. Zakelijk bellen via je PC of laptop heeft tal van voordelen en biedt een veel mogelijkheden om efficiënt te werken.

Met geïntegreerde krachtige clients voor Mac en Windows maakt 3CX het beheer van je telefoongesprekken eenvoudig. Zowel op kantoor met behulp van CTI, je vaste telefoon als onderweg met behulp van je laptop.

Omdat de clients volledig geïntegreerd zijn, zijn ze eenvoudig te implementeren en beheren voor de beheerder. 3CX is ook eenvoudig in gebruik voor je werknemers.

Bellen met je computer of laptop

Met 3CX ingebouwde softphones, voor Windows en Mac, kan je jouw telefoon gesprekken regelen vanaf je desktop, gesprekken starten en ontvangen via het telefoon systeem van je computer op kantoor, zelfs als je ergens anders bent. Met een hoofdtelefoon kan je 3CX zelfs gebruiken als volledige vervanging van de bureautelefoon.

  • Bel met je IP-telefoon vanaf je desktop met CTI-modus
  • Eenvoudig in gebruik en beheer
  • Werk alsof je op kantoor bent en verlaag de kosten

Beheer je gesprekken met het 3CX Switchboard

3CX bevat een krachtige switchboard functie dat op maat aangepast kan worden. Met de 5 verschillende weergave kan het voldoen aan iedere taak.

Volledige CRM integratie

Bel direct vanuit je CRM-pakket. Inkomende telefoongesprekken worden gekoppeld aan klanten op basis van het inkomend nummer, en vastgelegd in je CRM-systeem. Alle inkomende en uitgaande telefoongesprekken worden nauwkeurig vastgelegd, inclusief de gespreksduur, zodat je rapporten kunt genereren die inzicht bieden in de activiteiten van klanten en medewerkers.

  • Gebruik Office 365, Google contacts of een intern telefoonboek
  • Direct bellen vanuit je CRM-pakket
  • Cryptische beller-id’s worden omgezet in de naam van de klant
  • Rapporten over activiteiten zonder handmatige gespreksopname
  • Maak verbinding via API 

Probeer de 3CX softphone 14 dagen gratis

Als Belgische 3CX platinum partner kan je bij Teamtel de 3CX softphone 14 dagen gratis testen. Je krijgt uiteraard ondersteuning en alle advies.