Startpagina / 3CX VoIP telefooncentrale
Unified Communications

Betaalbaar, efficiënt en betrouwbaar

3CX is een VoIP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met unified communications-functies, klaar voor gebruik.

Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van uw telefoonsysteem eenvoudig en efficiënt. Wees optimaal bereikbaar voor klanten en bevorder de samenwerking met collega's.

Teamtel is volledig gecertificeerd door 3CX als Belgische platinum partner. Hiermee ben je verzekert van een goede service en krijg je altijd technische ondersteuning van 3CX en Teamtel.

Unified Communications platform
Samenwerking verhogen

Dankzij het éénvoudige platform vertrekt alle communicatie vanuit één centraal dashboard. 

Je hebt slechts één scherm te beheren voor al je externe en interne communicatie. Bellen, chatten, telefonisch vergaderen of een webconferentie opzetten vanuit hetzelfde platform met slechts 2 kliks!

Productiviteit verbeteren

De status van collega's (bezet, onderweg, beschikbaar, ...) bekijken waardoor onnodig doorschakelen en terugbellen overbodig wordt. 

Een vraag voor een collega wanneer je aan de lijn bent met de klant? Stuur snel een berichtje via de ingebouwde chat. Zo hoef je jou niet meer te verplaatsen en je klant in wacht te zetten.

Image
Telefooncentrale op zak

Mobiliteit ondersteunen

Veel onderweg of werk je vaak van thuis uit? Dankzij de eenvoudige softphone-, web- en smartphone client ben je overal ter wereld bereikbaar op je professioneel nummer.

Dankzij het één-nummerconcept hoef je jouw eigen mobiele nummer niet meer met anderen te delen. 

Enkele tevreden Teamtel klanten aan het woord

Tevreden Teamtel klanten

Gratis demosessie

Vraag je gratis demosessie vandaag nog! Samen bespreken we de voordelen van de 3CX telefooncentrale voor jouw bedrijf. Start vandaag en verhoog je klantenservice, productiviteit en samenwerking!