VoIP via mobiel - Internetbellen nog makkelijker! | Teamtel
Startpagina / Teamtel / Vast-mobiele integratie
Vast-mobiele integratie

Vast-mobiele integratie

Met VoIP via mobiel wordt internetbellen nog makkelijker. VoIP via mobiel is via je GSM bellen met je vast zakelijk nummer. Bij Teamtel hebben wij dit mogelijk gemaakt met een handige app, je kunt ook gelijk zien wie er beschikbaar is.

Je bent zo altijd bereikbaar zonder een extra telefoon van de zaak, overzichtelijk en voordelig dus. Dat je je eigen mobiel gebruikt voor op de zaak wordt BYOD, bring your own device, genoemd.

Bring your own device

Steeds meer bedrijven doen aan BYOD. Dit houdt in dat werknemers zelf de apparaten meenemen die nodig zijn om te werken. Dit varieert van laptops tot telefoons. Laat het net nou zo zijn dat Teamtel een communications expert is en alles weet van BYOD!

Het is eigenlijk heel simpel, iemand die flexibel wilt werken zal bereikbaar moeten zijn en om ervoor te zorgen dat je bereikbaar bent hebben wij iets heel handigs. Wij hebben de VoIP mobiele app. Hiermee wordt bellen en gebeld worden makkelijker, efficiënter en voordeliger. Hierdoor is het overbodig en onnodig om extra devices en ingewikkelde abonnementen aan te schaffen.

Vast en mobiel geïntegreerd

Met de Teamtel app wordt je smartphone perfect geïntegreerd met je zakelijke vaste telefonie omgeving. Met Teamtel mobile integreert je VoIP via mobiel op een eenvoudige manier in het bedrijf. Hierdoor kunnen medewerkers ook op hun mobiele telefoon gebruik maken van alle belangrijke telefoniefuncties die je gewend bent. Bovendien bel je via de applicatie uit met je zakelijke algemene nummer. Een flexibele uitbreiding dus.

De Teamtel oplossing staat voor een perfecte gespreksroutering. Waar je ook bent met de oplossing van Teamtel kun je perfect aangeven waar een inkomende oproep moet belanden.

3CX APP

De 3CX app maakt het mogelijk om altijd en overal te bellen met het zakelijke nummer, zo ben je altijd bereikbaar. De app maakt de beschikbaarheid van je collega’s inzichtelijk. Je weet dus precies wie er beschikbaar is voor een inkomend gesprek. De app onderscheidt zich echt door de gebruiksvriendelijke interface.

De 3CX oplossing is ideaal voor Apple devices. Met de webinterface van 3CX kan je gemakkelijk je iPhone en Mac met elkaar integreren, zonder dat je een programma hoeft te installeren.

Wens je meer info?

Vul je gegevens in en we contacteren je om de meerwaarde van VoIP app voor jouw onderneming te bespreken!

 

0 Opmerkingen

Laat een bericht achter