VoIP telefonie voor groepspraktijken - Bel slimmer! | Teamtel
Startpagina / Teamtel / VoIP telefonie voor groepspraktijken
VoIP telefonie voor groepspraktijken

VoIP telefonie voor groepspraktijken

Heb je een groepspraktijk en vraag jij je af of VoIP telefonie van Teamtel wat voor je is? 

We vertellen je graag meer over onze aanpak en hoe wij je praktijk optimaal bereikbaar maken. Wij helpen dagelijks verschillende praktijken met hun telefonie behoefte. 

Wat zijn je uitdagingen?

Als dokterspraktijk krijg je veel inkomende telefoons. De verschillende artsen in de praktijk moeten daarbij op een efficiënte manier bereikbaar zijn.

Ook de arts op thuisbezoek moet bereikbaar blijven. Tevens wil je patiënten ook buiten de openingsuren op een vriendelijke manier helpen. 

Wachtdiensten dienen op een eenvoudig manier worden beheert voor een optimale bereikbaar. Als er een interne assistent is dient die ook eenvoudig kunnen doorschakelen naar de beschikbare artsen.

Voordelige, efficiënte en betrouwbare telefonie

Teamtel biedt een eenvoudig te beheren telefooncentrale in de cloud. Hierdoor kan je de artsenpraktijk professioneel bereikbaar maken op een eenvoudige manier.

Met onze smartphone app ben je ook bereikbaar op je vast nummer bij klantenbezoeken. Via de beschikbaarheidsfunctie kan je efficiënt je bereikbaarheid instellen. Zet je op "niet storen" en de oproepen worden doorgeschakeld hoe jij het wenst: naar een collega, een voicemail, extern secretariaat,...

Met de module openingstijden kun je tijdsgebonden routeringen instellen. Mocht je na sluitingstijd je bereikbaarheid overdragen aan een externe partij dan stel je dit een keer in en worden elke dag na sluitingstijd de telefoontjes netjes doorverbonden naar een extern nummer of voicemail.

Zijn er bepaalde artsen van wacht? Dan stel je ook via de beschikbaarheidsmodule een efficiënte bereikbaar in. Artsen van wacht worden dan contacteert bij een oproep terwijl de andere artsen niet worden gestoord.

Oproepen kunnen zowel intern als extern worden doorgeschakeld op een flexibele manier

Maak een afspraak

Wens je graag gratis en vrijblijvend advies? Maak vandaag nog een afspraak en we komen ter plaatse om de beste oplossing te bespreken.

02 669 16 50 - sales@teamtel.be

1 Opmerking

12 nov, 2018 • Gepost door Tessa Verbeeck

Wij zijn onlangs overgeschakeld naar Teamtel en alles is vlot verlopen. Vooral de app bij ziektebezoeken is heel praktisch.

Laat een bericht achter