Zakelijke telefonie

Makkelijker, goedkoper en efficiënter

Zakelijke telefonie

Optimaal bereikbaar

Met VoIP ben je optimaal bereikbaar voor je klanten, leveranciers en collega's.

Altijd up-to-date

Als je met een telefooncentrale in de cloud werkt, veroudert je systeem nooit. Gewoon software updaten en klaar.

Perfect voor thuiswerk

Meer en meer bedrijven kiezen thuiswerk als norm. En dus is het handig dat je je hele telefoonsysteem altijd en overal toegankelijk is.

Tot 60% goedkoper

Mooi meegenomen: bel je met je bedrijf in de cloud, dan vermijd je de kosten van een klassieke telefoonlijn. Je belt zo makkelijk tot meer dan de helft goedkoper.

VoIP telefonie in de cloud

Met zakelijke VoIP telefonie in de cloud ben je optimaal bereikbaar voor je klanten. Je belt eenvoudig vanop elk device (telefoon, PC en tablet) en kan locatie onafhankelijk werken.

Een VoIP telefooncentrale werkt precies zoals alles in de cloud werkt: online. Dat wil zeggen dat je geen fysieke telefooncentrale meer hebt, maar dat die volledig online draait.

Bellen doe je over het internet, het volledige beheer van je telefooncentrale loopt via de cloud. En dat scheelt een pak in onderhoud en kostprijs.

Daarnaast kan je ook genieten van slimme functionaliteiten zoals CRM integraties, uitgebreide rapportages en automatische belplannen.

Teamtel heeft meer dan 15 jaar ervaring en helpt dagelijks meer dan 1.200 bedrijven met een efficiënte en betrouwbare VoIP telefonie oplossing.

Ontdek onze scherpe VoIP tarieven

Reviews Hoe tevreden zijn onze klanten?

“Als KMO is het belangrijk dat je de focus kan houden op klanten en eigen processen. We hebben telefonie en IT uitbesteed aan Teamtel en zijn zeer tevreden met de dienstverlening en projectopvolging. Teamtel blijft ook na implementatie vlot bereikbaar voor vragen en reageert bijzonder snel. Keep up the good work.”

Bert Resseler
Bert Resseler

“We zijn vorig jaar overgestapt op een 3CX-telefonie oplossing in de cloud via Teamtel en hebben alleen maar positieve ervaringen. Kennis van zaken, snelle support, correcte prijszetting. Een aanrader dus!”

Rob Beirens
Rob Beirens

“Betrouwbaar, altijd bereikbaar bij problemen, denken mee met hun klanten om processen te optimaliseren. Simpelweg een goede partner in telefonie voor elk bedrijf!”

Charlotte Van Lathem
Charlotte Van Lathem

“Top Team: Sales: No-nonsense, vertrouwensrelatie en geen "Sell & Forget mentaliteit". Presales: Super vlotte communicatie en zeer responsief. Installatie: When the going gets tough, the tough gets going!!! Support: Oplossingsgericht, er wordt geen paraplu op getrokken. Zeer tevreden.”

Fillip Van Bedts
Fillip Van Bedts

“Teamtel is een deskundig bedrijf, zowel voor onze VOIP als IT ondersteuning. Altijd snelle en correcte opvolging en communicatie. Aanrader!”

Barbara G
Barbara G

“Ik ben kantoormanager van een internationale jeugdorganisatie. Wij bellen vaak met het buitenland en dan is het belangrijk dat de communicatie soepel verloopt. Wij zijn verleden jaar van VoIP-provider gewisseld en bij Teamtel terechtgekomen. Voor wat betreft prijs-kwaliteit verhouding stak hun offerte er met kop en schouders boven die van de concullega's…”

Tim Schnell
Tim Schnell

“Teamtel is een betrouwbare partner, met 3CX hebben wij een goed bruikbaar en betrouwbaar telefoniesysteem dat eenvoudig werkt en aan te passen is aan onze noden. Integratie + migratie verliep vlot en Teamtel heeft steeds snel gereageerd op onze vragen met duidelijke antwoorden.”

Tim Mussche
Tim Mussche

VoIP telefonie klantencase: DPG Media

Onze klant DPG Media was opzoek naar een kwalitatiever telefoniesysteem voor hun radiostations Q-Music, Joe FM en Willy.

De VoIP 3CX telefonieoplossing die Teamtel heeft voorgesteld werd na een uitgebreide test als uitstekend ervaren. Deze nieuwe telefonieoplossing voldeed volledig aan hun verwachtingen aangaande kwaliteit en veiligheid.


Gratis offerte

Laat je contactgegevens achter en we contacteren je voor een vrijblijvende offerte. Samen bespreken we je project en zorgen we voor een duidelijke prijs en planning.

Waarom kiezen voor een VoIP telefonie in de cloud?

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare VoIP oplossing voor je bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze VoIP telefonie is eenvoudig in gebruik en beheer, en is zijn zeer betaalbaar. We bieden ook een gratis proefperiode aan, zodat je onze diensten kan testen voordat je een abonnement afsluit.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen met je VoIP behoeften.

  • Ideaal voor telewerk
  • Eenvoudig beheer
  • Teams integratie
  • Online bellen en vergaderen
  • Optimaal bereikbaar
  • Geavanceerde beveiliging
Zakelijke telefonie

Door onze sterke groei hadden we dringend nood aan een betere telefonieoplossing. Door Teamtel kunnen we eenvoudig gebruikers toevoegen en de bereikbaarheid tussen onze vestigingen verbeteren.

Jeroen Vanderlinden - Zaakvoerder - Norgay Accountants

Jeroen Vanderlinden - Zaakvoerder - Norgay Accountants