Startpagina / Teamtel / Fixed Mobile Unification: Optimaal zakelijk bereikbaar
Fixed Mobile Unification: Optimaal zakelijk bereikbaar

Fixed Mobile Unification: Optimaal zakelijk bereikbaar

83% van de Belgische medewerkers hebben zowel een vast als een mobiel telefoontoestel. Hierdoor heeft iedere medewerker meerdere telefoonnummers, wat tot verwarring kan leiden bij klanten.

Wees optimaal en professioneel bereikbaar zoals het hoort anno 2018: met de Fixed Mobile Unification dienst van Teamtel. Integreert u uw mobiele telefonie in uw totale telefonieoplossing.

Het resultaat? Al bij hun eerste telefoontje krijgen uw klanten en zakenrelaties meteen de juiste persoon in uw bedrijf aan de lijn.

Waarom kiezen voor Fixed Mobile Unification?

  • Mis geen belangrijke oproep
Iedere oproep komt zowel binnen op uw vast als mobiel toestel. U bent dus altijd bereikbaar op één professioneel nummer. Waar u ook bent! Er is ook maar één voicemail voor vast en mobiel. Zo beheert u achtergelaten berichten eenvoudiger en kunt u een stuk efficiënter werken.
  • Compatibel op iedere smartphone 
De Teamtel app werkt op iedere smartphone, zowel Andriod als iOS. U hoeft dus geen investeringen te doen in nieuwe toestellen. Iedereen kan zijn vertrouwde gsm blijven gebruiken.
  • Eenvoudig en voordelig
Met Teamtel verbindt u uw mobiele telefoons met uw cloud telefooncentrale. Eenvoudig en voordelig, want hierdoor zijn ook alle functionaliteiten van uw vaste telefonie beschikbaar op alle smartphones.
  • Professionele uitstraling

Of een medewerker met zijn mobiel toestel of met zijn vast toestel belt, steeds zal het zakelijke nummer van uw onderneming verschijnen bij de klant. Dit geeft een professionele uitstraling en maakt het overzichtelijk voor de klant.

  • Optimale werk / privé balans
Doordat alleen nog uw vast zakelijk nummer verschijnt bij oproepen, kunt u de mobiele telefoonnummer houden voor privé doeleinde. Hierdoor is het veel eenvoudiger werk en privé te scheiden. Als een klant u na de openingsuren belt krijgt die een vriendelijke boodschap te horen met de openingsuren. 

 

Wens u ook Fixed Mobile Unification te integreren in uw onderneming? Neem contact op met Teamtel en wij zorgen dat ook uw bedrijf slimmer kan communiceren!

www.teamtel.be / 02 669 16 50 / sales@teamtel.be