IT & Telecom Jouw kmo, digitaal ondersteund

Managed services voor ambitieuze bedrijven

IT & Telecom
IT & Telecom

Je bent in goede handen Waarom onze klanten voor Teamtel kiezen?

9,1
Tevredenheids­score
+1200
klanten
+7400
managed devices
24x7
support

Sterke service VoIP telefonie en IT voor ambitieuze bedrijven

  • Bespaar tot 60%
  • Veilig in de cloud
  • Bel ook via je computer
  • Makkelijk te beheren
  • Vergader online
  • Perfect voor telewerken

Je bent in goede handen

Teamtel is een VoIP telefonie en IT partner met 15 jaar ervaring en meer dan 1.200 klanten in België.

Door een beroep te doen op onze diensten kan je onderneming erop rekenen dat je telefonie en IT-omgeving voortdurend in orde zijn. Wij staan steeds in voor de nodige security updates, proactief beheer en ondersteuning.

Daarnaast doen wij de nodige configuratie updates, back-up opvolging en allerlei andere cruciale telefonie en IT-taken. Zo heb je gegarandeerd een goed beveiligde en altijd beschikbare onderneming.

Met onze expertise in VoIP-oplossingen en IT-management, helpt Teamtel je bedrijf om te excelleren in digitale communicatie en netwerkbeveiliging, waardoor je een voorsprong krijgt in de snel veranderende technologische wereld.

gratis offerte aanvragen

Door onze sterke groei hadden we dringend nood aan een betere telefonieoplossing. Door Teamtel kunnen we eenvoudig gebruikers toevoegen, bereikbaarheid tussen vestigingen & medewerkers regelen & zijn wij met de 3 partners op mobiel bereikbaar via ons vast zakelijk nummer.

Jeroen Vanderlinden - Zaakvoerder - Norgay

Jeroen Vanderlinden - Zaakvoerder - Norgay

We waren op zoek naar een krachtige maar eenvoudige oplossing om beter bereikbaar te zijn. Aangezien we sterk aan het groeien zijn moest de telefonie-oplossing ook schaalbaar zijn. Naast de vaste telefonie hadden we ook nood aan een goede IT beveiliging en ondersteuning. Bij Teamtel vonden we hier een geschikte partner in.

Quentin Suys - Zaakvoerder - Jobcompany

Quentin Suys - Zaakvoerder - Jobcompany

Teamtel biedt een geweldige ondersteuning, service en concurrerende prijzen. Zeer competent team dat oplossingen biedt op maat. Het is een plezier om bij hun klant te zijn.

Radoslav Minkov - IT Manager - Centre for European Policy Studies

Radoslav Minkov - IT Manager - Centre for European Policy Studies

Reviews Wat onze klanten vertellen

“Sinds kort onze trouwe IT-partner. Zelden zulke goede klantenservice ontvangen. Eén ding is zeker: Erzen maakt zijn beloftes waar!”

Jonas Thys
Jonas Thys

“Als KMO is het belangrijk dat je de focus kan houden op klanten en eigen processen. We hebben telefonie en IT uitbesteed aan Teamtel en zijn zeer tevreden met de dienstverlening en projectopvolging. Teamtel blijft ook na implementatie vlot bereikbaar voor vragen en reageert bijzonder snel. Keep up the good work.”

Bert Resseler
Bert Resseler

“Zeer goede, correcte en professionele service.”

Sarasin Clinic
Sarasin Clinic

“Teamtel zorgt voor klantvriendelijke, snelle en kwalitatieve IT ondersteuning waarbij ze meedenken met de klant. Tevens is er een korte lijn met jouw contactpersoon waarbij er altijd kort op de bal gespeeld wordt. Zeker een aanrader!”

Nicolas Bogaerts
Nicolas Bogaerts

“We zijn vorig jaar overgestapt op een 3CX-telefonie oplossing in de cloud via Teamtel en hebben alleen maar positieve ervaringen. Kennis van zaken, snelle support, correcte prijszetting. Een aanrader dus!”

Rob Beirens
Rob Beirens

“Betrouwbaar, altijd bereikbaar bij problemen, denken mee met hun klanten om processen te optimaliseren. Simpelweg een goede partner in telefonie voor elk bedrijf!”

Charlotte Van Lathem
Charlotte Van Lathem

“Top Team: Sales: No-nonsense, vertrouwensrelatie en geen "Sell & Forget mentaliteit". Presales: Super vlotte communicatie en zeer responsief. Installatie: When the going gets tough, the tough gets going!!! Support: Oplossingsgericht, er wordt geen paraplu op getrokken. Zeer tevreden.”

Fillip Van Bedts
Fillip Van Bedts

“Teamtel is een deskundig bedrijf, zowel voor onze VOIP als IT ondersteuning. Altijd snelle en correcte opvolging en communicatie. Aanrader!”

Barbara G
Barbara G

“Ik ben kantoormanager van een internationale jeugdorganisatie. Wij bellen vaak met het buitenland en dan is het belangrijk dat de communicatie soepel verloopt. Wij zijn verleden jaar van VoIP-provider gewisseld en bij Teamtel terechtgekomen. Voor wat betreft prijs-kwaliteit verhouding stak hun offerte er met kop en schouders boven die van de concullega's…”

Tim Schnell
Tim Schnell

“Super snelle service! Ze antwoorden steeds snel en efficient op uw vragen.”

marleen dyck
marleen dyck

Referenties Een beoordeling van 9,1 is niet toevallig

DPG Media
Argenta bank
Synergie
Cardoen
Belisol
InterOffice
Opvoedingslijn
Century 21
Den Doncker
Somers
Nussbaumer
Armonea
Orbi Pharma
Decospan
UwPayroll
Algam Benelux
FerroMac International
Dyls Construct
Norgay Accountants
Gantner
Gaverland
Remedus
3WPlus